Terapia Stella
 
 
Facebook Twitter

Vyöhyketerapia

Lymfaterapia

Koliikki-vauvat

apua vyöhyketerapiasta

Klassinen hieronta

kuumakivi- ja aromahieronta

Young Living eteeriset öljyt ja tuotteet

Young Living tuotteet pohjautuvat maailman puhtaimpiin eteerisiin öljyihin.
Ne pohjautuvat Seed to Seal-ohjelmaan, jonka kulmakivet ovat hankinta, tiede ja laatustandardit. Niiden laatu siis perustuu laadunvarmistukseen, tutkimukseen ja laboratoriotestaukseen. Tavoitteena on tuoda hyvinvointia ja luonnon energiaa jokaiseen kotiin maailmalla.
Puhtaaat, aidot eteeriset öljyt ovat Young Living toiminnan perusta. Tuotteista löytyy yksittäisiä ölyjä ja öljysekoituksia, tuotteita kodinhoitoon ja ihonhoitoon sekä ravntolisiä.
Eteeriset öljyt ovat voimakkaita antioksidantteja ja ne luovat epäystävällisen ympäristön vapaille radikaaleille. Eteeristen öljyjen sähköenergiapitoisuudet (frekvenssit) ovat erittäin korkeat. Se tarkoittaa että niillä on mahdollisuus nostaa ihmisen sähköenergiatasoa, joka puolestaan auttaa kehoa parantamaan itse itsensä.

Olen nyt syyskuussa tutustunut näihin tuotteisiin vasta noin kuukauden ajan. Parhaiten nähin tuottesiin tutustuu käyttämllä ja kerron muutamia kokemuksiani. Aloituspakkaukseen kuuluu diffuusori ja arjen keskellä on aivan ihana laittaa Stress Away tuoksusekoitusta hetkeksi diffuusoriin ja tuntuu, että koko perheen askel hieman hidastuu ja ilmapiirii rentoutuu. Toinen lempi tuoksusekoitukseni diffuusorissa on Thieves, ihanan mausteinen ja lämmittävä tuoksu pimeneviin syksyiltoihin. Auttaa vahvistamaan vastustuskykyä.
Thieves öljysekoituksella on antibakteerinen vaikutus ja YL:n löytyy aivan oma tuotesarjansa Thieves kodinpuhdistukseen. Luonnollinen, kemikaaliton vaihtoehto kodin puhtauteen.
Ihonhoidossa olen ihastunut Lavantelin rauhoittavaan ja puhtaaseen tuoksuun. Kärsin itse kuivasta ihosta ja saan sääriini talvisaikaan kutiavaa ihottumaa, Heti auringonvalon vähetessä ihottuma aktivoitui jalassani ja laitoin siihen lavantelia. Se tuntui heti auttavan ja rauhoittavan.
Lapselle laitoin varvasvammaan laimennettuna lavantelia ja piparminttua ja se tuntui auttavan. Varvas parani parissa päivässä.
Harrastan liikuntaa monessa muodossa ja Piparminttu on aivan mahtava öljy kipeisiin tai raskaisiin lihaksiin. Se viilentää ja elvyttää. Samalla se kirkastaa ajatuksia.
Piparminttua voi myös käyttää leivonnassa. Vain pari tippaa kääretorttuun tai kakkuun antaa herkullisen vivahteen.
Vielä minulla on monia tuotteita testattavana ja odotan innolla Thieves sarjan kodinpuhdistukseen tarkoitettuja tuotteita. Nämä tuotteet ovat siis aivan kemikaalittomia ja siksi hyvä vaihtoehto myös kodinhoitoon.

Näiden tuotteiden myötä voit lisätä hyvinvointia kodissasi ja perheelläsi. Jos kiinnostuit ota rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni lisää.
terapiastella1@gmail.com
0405277017

 

Terapia Stella