Terapia Stella
 
 
Facebook Twitter

Yhteystiedot

Terapia Stella / Piia Selin,sairaanhoitaja, lymfa- ja vyöhyketerapeutti, jalkojenhoidon at, koulutettu hierojaYHTEYSTIEDOT:
TERAPIA STELLA
/ Piia Selin

Puh: 0405277017

Kuninkaankatu 38, 70100 Kuopio

Rauhallinen liiketila kerrostalon alakerrassa, katutasossa.

Parkkipaikkoja aivan liiketilan edessä, maksullisia,
kiekollisia paikkoja esim. vankilan viereisen puiston liepeillä


terapiastella1@gmail.com

Varmiten saat minuun yhteyttä viestillä tai sähköpostilla. Teen hoitoja sopimuksen mukaan. Ole rohkeasti yhteydessä, koitan järjestää aikaa hoidoille😊

sähköinen ajanvaraus toimii etusivulla olevan ajanvaraus linkin kautta

Varaathan ajoissa hoito/hieronta aikasi Kuninkaankadulle, niin varmistat juuri sinulle sopivan ajankohdan. Olen mukana Coronarian järjestämässä Tule-kursseilla ja siksi joillekin viikoille on vain 2-3pv auki ajanvarauksesta. Kannattaa aina laittaa viestiä, jos sopivaa aikaa ei netistä löydä:)

AJANKOHTAISTA!!
Näin koronavirus epidemian aikana Käytän maskia hoidon/hieronnan aikana. Asiakkaana voit itse valita, haluatko käyttää tai olla ilman maskia. Minulla on käsienpesu mahdollisuus ja käsihuuhdetta tarjolla, jota Suosittelen käyttää.

Tule hoitoon tai hierontaa terveenä. Huolehdin hyvästä hygieniasta. Voit kysellä aikoja myös viestillä jos ajanvarauksesta ei sopivaa aikaa löydy.

KEVÄT 2021!!
En tällä hetkellä en myy enää lahjakortteja Kuopiossa. Toimintani loppuu Kuopiossa kesäkuun 2021 aikana. Perheemme muuttaa Lahteen ja toimintani siirtyy sinne.
Kiitos kaikille Kuopiolaisille asiakkailleni!!


 

Terapia Stella