Terapia Stella
 
 
Facebook Twitter

Relain - syvähoitolaite

Nopea ja tehokas hoitomuoto sekä akuutissa että kroonistuneessa tilanteissa. Monesti turvaudumme lääkkeisiin oireiden hoidossa, mutta ne eivät poista alkuperäistä vaivan aiheuttajaa. Relain on kehitetty vaihtoehdoksi fyysisten vaivojen hoitoon. Relain on suomalainen innovaatio – hierontalaite, jonka tarkoituksena on tehostaa kehon omia parantumismekanismeja.

Relainin vaikutus on kahtalainen: sen värähtelevä hieronta ulottuu syvälle kehoon syvärentouttaen lihaksistoa ja laitteen tuottama magneettikenttä lisää solujen hapen määrää sekä tehostaa niiden aineenvaihduntaa. Relain voi tarjota lääkkeettömän ja tuloksia tuottavan itsehoitomuodon niillekin, jotka ovat jo kokeilleet kaikkea kroonistuneisiin vaivoihin.

Relain-hoto tuntuu mukavana värinänä lihaksissa ja kudoksissa. Käytän laitetta myös itsehoitona, omien lihasjumieni avaamisessa. Asiakkailleni voin käyttää laitetta hieronnan tai hoidon alussa tai lopussa. Maksimi hoitoaika on 30min.
Hoitoa ei suositella asiakkaille, joilla on sydämentahdistin tai jokin sähköinen laite kehossa. Hoito voi tyhjentää sähkölaitteen pariston.


lisätieoja löydät sivulta https://relain.info/fi/

Olen itse vasta nyt marraskuu 2020 tutustumassa laitteeseen. Hankin laitteen myös oman hyvinvointini ja perheenjäsenten hoitoon. Olen testannut laitetta hartioihin ja kokenut sen nopean rentouttavan vaikutuksen. Laite tuntuu kehossa pienenä värinänä ja koen sen auttavan kehon jumien ja jännitysten laukaisemisessa. Jos kiinnotuit Relain hoidosta voit kysyä laitteesta ja voin yhdistää Relainhoidon esim. vyöhyketerapiaan tai klassiseen hierontaan.
Jos haluat testata vain laitetta, niin sekin onnistuu. Maksimi hoitoaika on 30min. Lyhyempi 15 -20 min voi riittää. Ole rohkeasti yhteydessä, jos haluat lisätietoa.

 

Terapia Stella