Terapia Stella
 
 
Facebook Twitter

Oma sivuni

Hieman itsestäni….
Olen kolmen lapsen äiti ja perheemme asuu tällä hetkellä Kuopiossa. Pohjakoulutukseltani olen sairaanhoitaja. Opiskelin synnyinkaupungissani Turussa ja valmistuin sairaanhoitajaksi vuonna 1996. Olen työskennellyt näiden vuosien aikana monenlaisissa sairaaloissa ja osastoilla.

Perheeni on ollut minulle kuitenkin aina etusijalla ja siksi olen viettänyt vuosia kotona lapsia hoitaen. Kuopuksemme syntymän jälkeen koin jonkinlaisen inspiraation lähteä opiskelemaan, mutta suuntaukseni olikin jotain aivan muuta kuin perinteinen länsimainen lääketiede. Kiinnostuin vyöhyketerapiasta, ja luin siitä ensin aivan itsekseni, kunnes ajauduin Jukka Kauppisen kursseille Lahdessa. Minua kiehtoi vyöhyketerapiassa kokonaisvaltainen käsitys ihmisestä. Valmistuin vyöhyketerapeutiksi v. 2011.

Lahdessa asuessamme tutustuin sairaanhoitajaan ja lymfaterapeuttiin Riitta Tissariin. Tämä sydämellinen ihminen opasti minut lymfaterapian tielle ja kouluttauduin Helsingissä lymfaterapeutiksi v.2010. Vodder- instituutissa.

Koska vyöhyketerapiasta on kokemuksellisesti suuri apu juuri vauvojen itkuisuuden ja vatsavaivojen hoidossa, kävin lisäkouluttautumassa Tampereella vauvojen vyöhyketerapiaan. Kurssi oli lyhyt, mutta antoisa. Vauvoja olenkin saanut hoitaa vuosien aikana todella paljonVauvat ovat aina olleet lähellä sydäntäni, samoin kuin raskaana olevat. Vyöhyketerapia on hyvä hoitomuoto molemmille:)


Kuopiossa yritykseni Terapia Stella on toiminut vuodesta 2011. Asiakaskuntani on ollut konkreettisesti vauvasta vaariin ja olen hyvin kiitollinen jokaisesta.

Hoidoissani haluan ottaa asiakkaani aina huomioon yksilöinä, haluan kuunnella ja olla läsnä. Vauvojen vanhemmat ovat usein hyvin väsyneitä, mutta jo tieto siitä, että hoito saattaa auttaa ja tuoda helpotusta auttaa vanhempia jaksamaan. Hyviä kokemuksia on kertynyt vuosien varrella nimenomaan vauvojen vyöhyketerapian hyvistä vaikutuksista. Olen saanut myös hoitaa paljon raskaana olevia ja vyöhyketerapia on ihanan rentouttavaa hoitoa loppuraskaudesta ja se voi myös auttaa synnytyksen käynnistyksessä.

Olen tehnyt yritystoimintaa välillä päätoimisesti välillä sivutoimisesti. Koen hoitojen tekemisen kuitenkin osaksi omaa elämänpolkuani ja haluan jakaa hyvääoloa hoitojeni kautta.
Vuoden 2018 syksyllä aloitin hierojakoulutuksen Sakkyllä ja valmistuin koulutetuksi hierojaksi toukokuun alussa 2019.
Olen myös käynyt intialaisen päähieronnnan, kuumakivi hieronnan ja aromahieronnan kurssit. Nämä rentouttavat hierontamuodot antavat uusia keinoja auttaa ja löytää rentoutumisen keinoja asiakkaalle.
Suosittelen kokeilemaan.

Toimin katutason liiketilassa Kuninkaankadulla Kuopiossa. Haluan tarjota asiakkailleni rentouttavan hengähdystauon arjen kiireiden keskellä. Haluan myös auttaa asiakkaitani lihaskireyksien helpottamisessa, hierontani on napakkaa, mutta rentouttavaa. Lymfaterapia on hoitomuoto, jota toivoisin käytettävän enemmän. Se auttaa turvotuksissa esim. leikkausten jälkeen tai vaikka raskaana ollessa.

Tällä hetkellä elämme perheeni kanssa muutosten kevättä 2021. Mieheni on saanut uuden työpaikan toiselta paikakunnalta ja meillä on kesällä edessä muutto Lahteen. Terapia Stellan toiminta Kuopiossa päättyy kesäkuussa 2021. Jatkan yritystoimintaani Lahdessa, kunhan perheemme on kotiutunut ja olen löytänyt sopivat toimitilat.
Kiitos kaikille Kuopion asiakkaani, olette opettaneet minua paljon!


Jos sinulle heräsi kysymyksiä, vastaan mielelläni 😊

 

Terapia Stella