Terapia Stella
 
 
Facebook Twitter

Oma sivuni

Hieman itsestäni….
Olen kolmen lapsen äiti ja kaksi lapsista ovat jo aikuisia. Asumme siis mieheni ja nuoremman poikani, sekä yhden karvakorvan kanssa Lahdessa.Pohjakoulutukseltani olen sairaanhoitaja. Opiskelin synnyinkaupungissani Turussa ja valmistuin sairaanhoitajaksi vuonna 1996. Olen työskennellyt näiden vuosien aikana monenlaisissa sairaaloissa ja osastoilla.

Perheeni on ollut minulle kuitenkin aina etusijalla ja siksi olen viettänyt vuosia kotona lapsia hoitaen. Kuopuksemme syntymän jälkeen koin jonkinlaisen inspiraation lähteä opiskelemaan, mutta suuntaukseni olikin jotain aivan muuta kuin perinteinen länsimainen lääketiede. Kiinnostuin vyöhyketerapiasta, ja luin siitä ensin aivan itsekseni, kunnes ajauduin Jukka Kauppisen kursseille Lahdessa. Minua kiehtoi vyöhyketerapiassa kokonaisvaltainen käsitys ihmisestä. Valmistuin vyöhyketerapeutiksi v. 2011.

Lahdessa asuessamme tutustuin sairaanhoitajaan ja lymfaterapeuttiin Riitta Tissariin. Tämä sydämellinen ihminen opasti minut lymfaterapian tielle ja kouluttauduin Helsingissä lymfaterapeutiksi v.2010. Vodder- instituutissa.

Koska vyöhyketerapiasta on kokemuksellisesti suuri apu juuri vauvojen itkuisuuden ja vatsavaivojen hoidossa, kävin lisäkouluttautumassa Tampereella vauvojen vyöhyketerapiaan. Kurssi oli lyhyt, mutta antoisa. Vauvoja olenkin saanut hoitaa vuosien aikana todella paljonVauvat ovat aina olleet lähellä sydäntäni, samoin kuin raskaana olevat. Vyöhyketerapia on hyvä hoitomuoto molemmille:)


Kuopiossa yritykseni Terapia Stella toimi vuodesta 2011- 2021. Asiakaskuntani on ollut konkreettisesti vauvasta vaariin ja olen hyvin kiitollinen jokaisesta.

Hoidoissani haluan ottaa asiakkaani aina huomioon yksilöinä, haluan kuunnella ja olla läsnä. Vauvojen vanhemmat ovat usein hyvin väsyneitä, mutta jo tieto siitä, että hoito saattaa auttaa ja tuoda helpotusta auttaa vanhempia jaksamaan. Hyviä kokemuksia on kertynyt vuosien varrella nimenomaan vauvojen vyöhyketerapian hyvistä vaikutuksista. Olen saanut myös hoitaa paljon raskaana olevia ja vyöhyketerapia on ihanan rentouttavaa hoitoa loppuraskaudesta ja se voi myös auttaa synnytyksen käynnistyksessä.

Olen tehnyt yritystoimintaa välillä päätoimisesti välillä sivutoimisesti. Koen hoitojen tekemisen kuitenkin osaksi omaa elämänpolkuani ja haluan jakaa hyvääoloa hoitojeni kautta.
Vuoden 2018 syksyllä aloitin hierojakoulutuksen Sakkyllä ja valmistuin koulutetuksi hierojaksi toukokuun alussa 2019.
Olen myös käynyt intialaisen päähieronnnan ja kuumakivihieronnan kurssit. Nämä rentouttavat hierontamuodot antavat uusia keinoja auttaa ja löytää rentoutumisen keinoja asiakkaalle.
Suosittelen kokeilemaan.

Haluan tarjota asiakkailleni rentouttavan hengähdystauon arjen kiireiden keskellä. Haluan myös auttaa asiakkaitani lihaskireyksien helpottamisessa, hierontani on napakkaa, mutta rentouttavaa. Lymfaterapia on hoitomuoto, jota toivoisin käytettävän enemmän. Se auttaa turvotuksissa esim. leikkausten jälkeen. Se on myös koko kehoa rentouttava hoitomuoto, joka sarjahoitona vauhdittaa aineenvaihduntaa ja laittaa elimistön nestekiertoon vauhtia. Teen myös esim. kasvolymfaa, joka poistaa turvotusta juuri kasvojen alueelta ja se myös rentouttaa kasvojen lihaksia.

Olemme muuttaneet Lahteen 6/21 mieheni uuden työpaikan perässä. Lahdessa aloittelin yritystoimintaa vuonna 2011. Nyt ympyrä sulkeutuu. Jatkan yritystoimintaani Lahden keskustassa. Uusi osoitteeni on Vesijärvenkatu 34 A, ja toivon voivani luoda hoitohuoneestani rauhallisen tilan, johon on turvallinen ja hyvä tulla.
Kiitos kaikille Kuopion asiakkaani, uusi sivu kääntyy..
ja lämpimästi tervetuloa uudet asiakkaani Lahdessa!

Löydät ajanvarauslinkin etusivulta, mutta voit aina soittaa tai laittaa minulle viestiä terapiastella1@gmail.com tai 0405277017.


Jos sinulle heräsi kysymyksiä, vastaan mielelläni 😊

 

Terapia Stella