Terapia Stella
 
 
Facebook Twitter

Luonkos-tuotteet

Olen aloittanut yhteistyön luonnonkosmetiikkayrityksen Luonkos Oyn kanssa. Luonkos on kotimainen yritys, jonka tuotteet valmistetaan käsityönä Naantalissa. Tuotteet ovat ekologisia, vegaanisia, säilöntäaineettomia.
Metsäkakut ovat nyt uutuuksia, joiden avulla voit tuoda metsän hyvät mikrobit ihollesi. Uute Scientific on lanseerannut syksyllä 2020 tämän Reconnecting Nature-uutteen ja Luonkos on ottanut sen käyttöönsä ainesosaksi Metsäkakkuihin. Nämä ihanan luonnolliset vartalokakut tuovat iholle kosteuden ja sen lisäksi metsän mikrobeja, jotka auttavat vahvistamaan immuunijärjestelmää. Tutkitusti autoimmuunisairaudet, kuten astma ja allergiat ovat lisääntyneet kaupungistumisen myötä. Monien luontoyhteys puuttuu. Luonnon mikrobit vahvistavat ihmisen omaa puolustusjärjestelmää. Näiden tuotteiden avulla voit tuoda metsän ihollesi. Metsäkakut ovat täysin tuoksuttomia, sisältävät vain luonnollisia ihoa kostuttavia ainesosia. Ne ovat myös ekologisesti pakattuja.
Käytän kakkuja myös lisänä hoidoissani ja voin hieronnan yhteydessä käyttää Metsäkakkua, jolloin hyvää tekevät aineet kosteuttavat ihoasi.

 

Terapia Stella