Terapia Stella
 
 
Facebook Twitter

Vyöhyketerapia

vauvojen vyöhyketerapia, loppuraskauden vt

Lymfaterapia

Klassinen hieronta

kuumakivihieronta, raskaushieronta

Astrologia

astrologiset harjoitustulkinnat

Klassinen hieronta, raskaushieronta, kuumakivihieronta

Klassinen hieronta
Olen opiskellut koulutetuksi hierojaksi Kuopiossa ja valmistuin vuonna 2019 keväällä.
Hieronta poistaa lihaskireyksiä, laukaisee jumeja, laskee stressitasoja, rauhoittaa hermostoa ja vauhdittaa nestekiertoa.


Hieronnan aluksi teen asiakkaan haastattelun, jossa kartoitan tervedentilanteen ja perussairaudet ja lääkitykset.

Klassisen hieronnan otteisiin kuuluu sivelyotteet, hankaus-, pusertelu- ja taputteluotteet. Käytän näitä hieronnassa vaihtelevasti. Hierontaotteeni ovat napakat, mutta rentouttavat. Käytän hieronnassani paljon pitkiä sivelyjä, jotka rentouttavat ja poistavat jännityksiä. Yleisin jännitys ja kireys alue löytyy monella juuri niska-hartian alueelta ja näitä niska-hartia vaivoja olen saanut paljon hoitaa klassisella hieronnalla.
Kuuntelen hieronnassa aina asiakkaan tarpeita, en tee hierontaa kivuliaasti, jos asiakas ei halua voimakasta hierontaa.

Palveluistani löydät myös rentoutushoidon, jossa yhdistän rentouttavaa hierontaa ja vyöhyketerapiaa. Käytän erityisen paljon pitkiä rentouttavia sivelyjä, hieron myös niskaa, kallonpohjaa ja päänahkaa. Hoito on erityisesti suunniteltu alentamaan stressitasoja ja rentouttamaan kokonaisvaltaisesti.

Raskaushieronta
Raskaushieronta on ihanan rentouttava, kehoa tasapainottava hoito, jota voidaan tehdä koko raskauden ajan. Se on syvärentouttava hoito, jossa käytetään pitkiä, rentouttavia sivelyjä ja luonnonöljyä. Hoidossa painellaan vyöhykepisteitä ja autetaan kehoa päästämään irti jännityksistä. Hoidossa aineenvaihdunta ja nestekierto paranee ja hoidosta voi saada apua lantionalueen jännityksiin ja esim. liitoskipuihin. Suosittelen hoitoa kaikille raskaana oleville.
Hoito tehdään kyljellään, jos selällään olo ei enää onnistu. Asento tuetaan tyynyillä, niin että hoidossa on hyvä rentoutua. Loppuraskaudesta hoitoon voidaan lisätä kohdunheijaste pisteiden käsittelyä, jolloin voidaan valmistaa kehoa ja vauvaa synnytykseen ja auttaa synnytyksen käynnistymisessä.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, jossa hierontaan käytetään lämmitettyjä basalttikiviä. Vapauttaessaan lämpöä, nämä kivet vaikuttavat koko kehoon rentouttaen, puhdistaa ja energisoiden. Hieronta tehdään sekä kuumilla kivillä, että käsillä.
Hieronnassa käytetään basalttikiviä, jotka tuntuvat mielyttävän pehmeiltä iholla. Kivet muodostuvat mineraaleista ja sen vuoksi ne myös hoitavat ja ravitsevat.
Lämpimät kivet ja sivelyotteet vauhdittavat kehon aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa.


Teen myös hoitojen yhdistelmiä, esim niskahartiaseudun hieronta yhdistettynä kasvolymfaan. Tai kasvolymfa yhdistettynä vyöhyketerapiaan. Voit kysellä tai ehdottaa myös itse, millainen hoito/hierontayhdistelmä sinulle parhaiten sopii😊

 

Terapia Stella