Terapia Stella
 
 
Facebook Twitter

Frantsilan yrttitila ja tuotteet

Frantsilan yrityksen toiminta pohjautuu luonnonmukaiseen viljelyyn ja kestävän kehityksen ajatteluun. Tavoitteena on edistää ihmisten fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia korkealaatuisten luontaistuotteiden ja kokonaisvaltaisen hyvinvointikoulutuksen avulla.

Suomen pohjoinen maaperä ja ilmasto, luonnonmukaiset viljelymenetelmät sekä sadonkorjuun ja kasvien prosessoinnin ihanteellinen ajoitus takaavat tuotteidemme korkean laadun ja tehon. Suomi on eräs maailman pohjoisimmista, puhtaimmista ja harvimmin asutuista maanviljelyalueista. Pitkät, valoisat kesäpäivät ja viileät yöt antavat yrteille ylivertaisia aromaattisia ja lääkinnällisiä ominaisuuksia verrattuna eteläisemmillä leveyspiireillä viljeltäviin yrtteihin.

Kyrönpohjan sukutilan lisäksi Frantsilan yrttejä viljellään muutamalla lähitilalla tarkasti valvotuissa luomusertifikaatin vaatimusten mukaisissa olosuhteissa. Kasveja ei kerätä kaupunkien tai teollisuusalueiden läheisyydessä, ja keräilypaikan etäisyys valtateihin on aina vähintään puoli kilometriä.

Frantsilan tuoteperheeseen kuuluu eteeriset öljy, joita käytän aromahieronnassa.
Niitä voidaan käyttää kotikäytössä, pyykinpesussa, ihonhoidossa, siivouksessa, flunssan oireisiin ym.
Lisäksi valikoimista löytyy luomukosmetiikaa, ihovoiteita, naamioita, herkän ihon voiteita.


Tilaan tuotteia liiketilaani ja voit ostaa niitä suoraan minulta, tai tilaan niitä juuri sinulle jos tuotetta ei löydy hyllystäni. Kun tilaat yli 50e kauttani, saat 10% alennuksen tilauksestasi.

 

Terapia Stella