Terapia Stella
 
 
Facebook Twitter

Vyöhyketerapia

vauvojen vyöhyketerapia, loppuraskauden vt

Lymfaterapia

Klassinen hieronta

kuumakivihieronta, raskaushieronta

Astrologia

astrologiset harjoitustulkinnat

Astrologia

Astrologia on hyvin vanha tiede, jonka kautta voimme ymmärtää menneisyyttä, nykyisyyttä ja myös tulkita tulevaisuutta.
Astrologinen syntymäkartta muodostuu jokaiselle ainutkertaisena syntymähetkestä ja paikasta riippuen. Syntymäkartta voi kertoa ihmisen lahjoista ja voimavaroista, myös haasteista ja puolista, joita emme ehkä tiedosta itsessämme. Astrologia voi monesti olla myös alkusysäys henkiselle kasvulle ja paremmalle itsetuntemukselle. Hyvä itsetuntemus on avain myös hyviin ihmissuhteisiin, siksi on tärkeä ennen kaikkea tutustua omaan sielunmaisemaansa.

Astrologia on kiinnostanut minua jo nuoresta lähtien. Noin runsaan kymmenen vuotta olen sitä tutkinut jollain tasolla ja viime syksynä aloitin opiskelun Sielun matkalla astologisessa koulutusohjelmassa, joka kestää kolme vuotta ja joka on matka astrologin ammattiin.

Haluan tulevaisuudessa keskittyä myös enemmän karma-astrologiaan ja terveysastrologiaan. Nämä ovat todella mielenkiintoisia ja silmiä avaavia.

Teen harjoitustulkintoja

Astrologinen tulkinta syntymäkartastasi:
Avaan aurinkomerkin, kuumerkin ja nousumerkin teemoja ja tarkoituksia. Käyn läpi planeettojen huonesijainteja ja niiden merkityksiä. Tämä tulkinta on hyvä, jos olet vasta itse aloittanut tutustumaan omaan syntymäkarttaasi ja haluat lisää tietoa aurinko-, kuu- ja nousumerkistäsi.
Hinta 35€, nyt voimassa maalis-huhtikuu 2023

Laajempi astrologinen tulkinta
Avataan syntymäkartan planeettojen sijainteja enemmän ja myös niiden aspekteja. Tarkastellaan kuunsolmuja ja niiden huonesijainteja ja hyödynnetään karma-astrologian keinoja. Tarkastellaan myös ajankuvaa ja transiitteja peilaten syntymäkarttaasi.
Hinta 70€, nyt voimassa maalis-huhtikuu 2023


Tulkinnat teen kirjallisesti ja lähetän sähköpostiisi. Jos vain sinulle sopii, haluan sopia keskusteluajan, joko kasvotusten, puhelimella tai Zoomissa. Keskustelussa teemat usein avautuvat paremmin ja voit esittää lisäkysymyksiä.
Koska opiskeluni etenevät koko ajan, voin myös lisätä tulkintoihin jälkikäteen teemoja ja tietoa.

Laita minulle sähköpostia jos haluat tietää enemmän:)
terapiastella1@gmail.com

 

Terapia Stella