Terapia Stella
 
 
Facebook Twitter

Asiakkaisen kokemuksia

Olen koonnut tähän asiakkaiden kokemuksia hoidoistani ja hieronnasta. Kiitollinen jokaisesta palautteesta:)

"Yhteinen taival alkoi viisi vuotta sitten, kun olin raskaana ja halusin helpotusta olooni sekä valmistella kroppaani synnytykseen. Kävin kolme kertaa ennen synnytystä Piian luona vyöhyketerapiassa ja synnytys sujui luonnollisesti sekä oli ohi alle kolmessa tunnissa!

Tämän jälkeen olen eniten käynyt hieronta-vyöhyketerapia -yhdistelmähoidossa. Piian luona tunnen, että minua kuunnellaan ja hän on aidosti kiinnostunut asiakkaastaan. Oloni on rentoutunut ja Piia ottaa ihmiskehon huomioon kokonaisvaltaisesti.

Erityisesti hänen rautainen ammattitaitonsa ennalta ehkäisevässä terveydenhoidossa sai minut olemaan hänen vakioasiakas. Suorastaan ikävä tulee, kun yritys siirtyi Kuopiosta Lahteen. Kiitos kuluneista vuosista! Menestystä ja terveyttä tuleviin vuosiin!"- Virve

”Piian vyöhyketerapia on todella tehokasta ja rentouttavaa. Löysin uneni takaisin. Myöhemmin kävin vyöhyketerapiassa työstressiä lievittääkseni. Hoito on äärimmäisen rentouttavaa, miellyttävää ja tehokasta, lämmin suositus. Piia on hoitajana lämminhenkinen, ammattimainen ja taitava, ilmapiiri on turvallinen ja miellyttävä, hoidossa on helppo olla. -Sanni”

" Olen käynyt vyöhyketerapiassa Terapia Stellassa useiden vuosien ajan ja voin lämpimästi suositella kaikille vyöhyketerapiaa. Piia on todella ammattitaitoinen ja hänestä huokuu rauhallisuus ja halu auttaa ihmisiä. Hoidossa kaikki muu unohtuu ja on todella rentoutunut olo. Ostin miehelleni aikanaan syntymäpäiväksi lahjakortin vyöhyketerapiaan ja siitä tulikin jatkossa hänen toivelahjansa. Meidän molemmat lapsemme ovat käyneet vyöhyketerapiassa ja heistä näki kuinka rentoutuivat ja rauhoittuivat hoidon aikana.", Naisasiakas Kuopio


”Hakeuduin Piian vyöhyketerapiahoitoon, kun olin käynyt läpi työuupumuksen ja etsin keinoja rentoutumiseen ja stressin vähentämiseen. Samaan aikaan myös raskautuminen oli ajankohtaista, mutta oma hormonitoiminta oli tuhannen sekaisin. Piia otti lämpimästi vastaan, kuunteli minua ja kehoani. Hoito oli alusta lähtien todella rentouttavaa. Sain vyöhyketerapiasta tukea hormonitoiminnan tasaantumiseen, ja raskauskin alkoi aikanaan onneksi luomusti. Raskausajan hoitokin tuli tutuksi molemmissa raskauksissa, ja se oli ihanan rentouttavaa.”

”Koko kehon vyöhyketerapia on ollut aivan mahtava tapa rentoutua yrittäjän kiireisen arjen keskellä. Piia hoitaa täydellä sydämellä.”
Asiakas Kuopiosta

 

Terapia Stella