Terapia Stella
 
 
Facebook Twitter

Vyöhyketerapia

loppuraskauden vyöhyketerapia

Lymfaterapia

Koliikki-vauvat

apua vyöhyketerapiasta

Klassinen hieronta

kuumakivihieronta, raskaushieronta

Arctic Nutrition

Arctic Nutrition
Lisää elinvoimaa- lisää energiaa ja vastustuskykyä

Turvallisilla, puhtailla ravintolisillä, ainekset Suomen luonnosta, puhtaasti valmistettuja, ei synteettisiä aineita.

Tuotevalikoimaan kuuluu laadukas vahva D-vitamiini Arctic Sun, joka sisältää tyrnimarjaa. Tyrnimarja on sisältää myös C-vitamiinia sekä B- ja K-vitamiinia.saat nämä kaikki hyvää tekevät vitamiinit samassa hyvänmakuisessa pureskeluatabletissa. D-vitamiini on hyväksi iholle, luustolle ja varsinkin talven aikana välttämätön vitamiinilisä.
Rasvahappovalmisteena Arctic Oils, joka sisältää kalaöljyn lisäksi mustaherukan ja tyrnimarjan siemenöljyä. Niiden vaikutusta tehostavat ruusunjuuri ja rosmariini. Sisältää omega-3, omega-6 ja omega-9 rasvahappoja. Rasvahapot ovat hyväksi iholle, aivoille, sydämelle, hormoonitoiminnalle, koko keholle:)
Itselläni on nyt talvella käytössä myös Arctic Booster, joka sisältää nonihedelmää, joka sisältää laajakirjoisen koostumuksen mineraaleja, sekä suomalaista supermarjaa puolukkaa. Tämä kapseli antaa energiaa, tasaa mielialaa, tasapainottaa hormoonitasapainoa, auttaa erilaisissa kiputiloissa, vauhdittaa aineenvaihduntaa.
Itse olen myös saanut levollisemmat unet Boosterin myötä.
Uusin Arcticin tuote on energiaa antava FLOW, sitä on sekä puolukanmakuinen, että tyrnimarjanmakuinen tuote. Flow antaa energiaa, vauhdittaa aineenvaihduntaa, ja lisää luontaista elinvoimaa kehossa. Sisältää antioksidantteja, jotka suojaavat solujamme ja auttavat niitä toimimaan oikein. Flow ei sisällä sokeria eikä tauriineja, se on täysin vegaaninen, maidoton ja gluteeniton.

www.arcticnutrition.com
Tilaa koodilla
https://arcticnutrition.com/ref/NS770P

Saat postituskulut edullisemmin.
ja jos kiinnostuit, ota yhteyttä minuun.
Olen Arctic Nutrition edustaja:)

 

Terapia Stella