Terapia Stella
 
 
Facebook Twitter

Aromahieronta

Aromahieronta on rentouttava hieronta, jossa ihoa hierotaan perusöljyllä, johon on sekoitettu yksilöllisesti valittua eteeristä tuoksuöljyä. Öljyt ovat puhtaita luonnontuotteita. Öljyt vaikuttavat ihon ja hengityksen kautta.

Aromahieronta rentouttaa, vauhdittaa nestekiertoa ja aineenvaihduntaa, tasapainottaa hormoonitoimintaa, voimaannuttaa ja tasapainottaa kehon toimintoja.
Hieronnassa käytän rentouttavia, pitkiä sivelyjä, hieron selän, hartiat, kädet ja jalat. Lopuksi voin hieroa myös kasvoja ja päätä.
Voit valita hoidon kestoksi 60min hinta 55€ tai
90min 75€.


Eteeriset öljyt ovat kiinnostaneet minua jo vuosia ja olen käyttänyt niitä kotikäytössä, flunssan hoidossa, rauhoittamaan lasten yöunia jne.

Aromaterapiasta olen lukenut paljon ja käynyt aromahieronta kurssin,jossa perehdyttiin aromaterapian historiaan ja vaikutusalueisiin. Tuoksujen vaikutusmekaniikka on todella mielenkiintoinen. Jokaisella on omat lempituoksunsa, joku tykkää rosmariinista, joku ei voi sitä sietää. Lavanteli on monesti turvallinen myös lapsille ja nuorille rauhoittavana ja tasapainottavana öljynä.. Öljyjä käytetään laimennettuna iholle ja aromahieronnassa se valitaan aina yksilöllisesti asiakkaan mieltymyksen mukaan.

Seuraavassa kerron lyhyesti joidenkin öljyjen vaikutuksesta:

Eteerisillä öljyillä on yleisesti tulehduksia rauhoittava ja viruksia tuhoava vaikutus.

Lavanteli, tasapainottaa, rahoittaa, laskee verenpaineita, laukaisee kouristuksia ja saattaa auttaa nukahtamisessa.

Piparminttu, viilentää, laukaisee kipuja kuten päänsärkyä, stimuloi ruuansulatusta, virkistää ja auttaa flunssan oireisiin.

Appelsiini, kohottaa mielialaa, virkistää ja rentouttaa.Vähentää stressinoireita ja hermostuneisuutta.

Eukalyptus, vahvistaa, elvyttää, viilentää ja virkistää, postaa limaa höyryhengittäessä, avaa tukkoista nenää, lievittää lihasjännityksiä.

Rosmariini, lisää tarmoa, stimuloi verenkiertoa ja ruuansulatusta. Virkistää muisti, poistaa väsymystä ja edistää stressinsietokykyä.

Ruusu, tasapainottaa hormonitoimintaa, lievittää hermostuneisuutta, alakuloa, unettomuutta. Hyvin voimaannuttava öljy.

Pelargoni, tasapainottaa hormonitoimintaa, tasapainottaa tunnekuohuja, voi olla apuna PMS-oireissa, vaihdevuosivaivoissa, kohottaa mielialaa, virkistää ja rentouttaa.


Minun kauttani voit myös tilata Frantsilan tuotteita:)

 

Terapia Stella