Terapia Stella
 
 
Facebook Twitter

Vyöhyketerapia

loppuraskauden vyöhyketerapia

Lymfaterapia

Koliikki-vauvat

apua vyöhyketerapiasta

Klassinen hieronta

kuumakivihieronta, raskaushieronta

Aloe Vera

Hyvän elämän vihreä perusta

Nykyään tiedämme, että ruokavalio vaikuttaa ratkaisevasti niin hyvinvointiimme kuin immuunipuolustukseenkin. Erityisesti hedelmät ja vihannekset sisältävät runsaasti välttämättömiä ravintoaineita, joita tarvitsemme joka päivä. On siis erityisen tärkeää, että keho saa käyttöönsä näitä aineita ja pystyy hyödyntämään niitä.

Aloe Vera on hyvin vanha viljelykasvi, jota on käytetty pitkään ihoa hoitavien ominaisuuksien ansiosta. Tutkimukset ovat vahvistaneet, että sillä on myös myönteinen vaikutus vatsan ja suoliston toimintaan. Se tekee Aloe Verasta kiinnostavan ja täysin luonnollisen ravintolisän.
Aloe Veran lehden sisällä on hidasjuoksuista geelimäistä ainetta. Muiden vihannesten tavoin Aloe Verasta suurin osa on vettä, mutta se sisältää myös useita kasviskemikaaleja. Näiden aineiden yhteisvaikutukset auttavat sinua pysymään terveenä. Aloe Vera onkin hyödyllinen vihannes sinulle, joka haluat pitää vatsasi kunnossa, jotta se voi hyödyntää saadun ravinnon.

Immuunivasteesta jopa 70 % on vatsassa ja suolistossa. Aloe Veran juominen päivittäin on askel oikeaan suuntaan. Niin pidät vatsan limakalvon kunnossa. Se mikä on hyväksi iholle, on myös hyväksi vatsan limakalvoille. Kliinisissä tutkimuksissa on myös osoitettu, että Aloe Veran päivittäinen nauttiminen tasapainottaa suoliston bakteerikantaa. Se torjuu myös vatsan liiallista happamuutta. Eli vaikutus on melko kokonaisvaltainen. Kun suolisto voi hyvin, se säteilee myös iholle ja kokonaisvaltaiseen terveyteemme.

Forever on maailman suurin Aloe vera- tuotteiden tuottaja, valmistaja ja jakelija. Viljely on luonnonmukaista ja sadonkorjuu tapahtuu käsin juuri kun lehtien sisältö on ravinnepitoisin. Lehdet puristetaan välittömästi ja vastapuristettu hyytelö stabilisoidaan patentoidussa prosessissa ravintoaineiden säilyttämiseksi ja hapettumisen estämiseksi. Aloe Vera Gel muodostaa hyvän, vihreän pohjan useimmissa Forever tuotteissa - pohjan hyvälle elämälle.

Tuoteperheeseen kuuluu sekä ravintolisiä että ihovoiteita. Oma suosikkini on Gelly, puhdasta aloevera geeliä tuubissa. Sitä voi käyttää kasvovoiteena, vartalolla, auringonpolttamalle tai ärtyneelle iholle, limakalvoille... Käyttötarkoituksia on monia. Jos kiinnostuit, voit kysellä minulta lisää. En omista suurta varastoa, mutta tilaan tarpeen mukaan tuotteita, jotka saapuvat nopeasti n. Viikossa. Kannattaa tutustua AloeVeran😊
Katso lisää www.foreverliving.se

 

Terapia Stella